NL EN PL
Diensten

Uw betrouwbare partner in tweede keuze staalproducten en eerste keuze restpartijen

MonsTrade vormt de belangrijke schakel tussen de inkoop en verkoop van eerste keuze restpartijen, alsook van goede kwalitatieve tweede keuze staalproducten. Daarbij is vlak koolstofstaal onze specialiteit. 

 

Enerzijds staan we u als verkoper bij in de overname van uw overschotten of oude voorraad staalproducten, alsook in de overname van afgekeurde staalproducten.We vormen daarbij een betrouwbare partner, die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van een professioneel logistiek verloop tot een vlotte financiële afwikkeling.

Anderzijds ondersteunen wij u als koper in de aankoop van tweede keus staalproducten, die perfect inzetbaar zijn voor verschillende toepassingen. We begeleiden u als klant in ons ruime aanbod, dat gecentraliseerd is in ons overdekte magazijn in Antwerpen. U kan een selectie maken uit een breed gamma van verschillende afmetingen en diktes. Bovendien zoeken we actief mee naar het gewenste product, indien dat niet in onze voorraad voorkomt. Al onze staalproducten worden aangeboden tegen competitieve prijzen. Daarnaast vormt financiering tevens een mogelijkheid.

Gedurende het gehele proces staat persoonlijke service centraal. Van het eerste contact tot de laatste afwikkeling, werkt u met dezelfde contactpersoon. Vertrouwen en transparantie zijn belangrijke waarden die wij nastreven. Zo bieden wij de klant de mogelijkheid tot inspectie van de materialen in ons magazijn. Bovendien worden alle producten met zorg en professionaliteit behandeld. We werken samen met een logistieke firma, die gespecialiseerd is in opslag en behandeling van staal. Ons magazijn maakt het mogelijk om overdekt te laden en te lossen.

Stel ons uw vraag, wij bieden u een kwalitatieve oplossing!